Ми працємо під час війни!
Тренажери і еспандери для єдиноборств Stroops Еспандери силові

Тренувальна система Stroops TakeDown

Всім відомо, що 70% бою в ММА проходить і закінчується на землі. Одним з найпоширеніших передовів суперника в партер був, є і буде - прохід в ноги (тейкдаун). Ця ефективна технічна дія була запозичена у борців вільного стилю. Провести тейкдаун і закінчити бій больовим, задушливим або добиванням, мабуть, найпоширеніший спосіб отримати перемогу в бою. У наш час , така технічна дія часто використовується не тільки в боротьбі і змішаних боях, але і в американському футболі і регбі. Результативне виконання цього прийому залежить від техніки і швидкості атакуючого.

Слідуючи з вищесказаного, компанія Stroops і наш магазин пропонуємо вам розвивати швидкість і міць за допомогою тренувальної системи Stroops TakeDown.

Для борців, бійців ММА, регбістів, американських футболістів це дуже потрібна річ.

Дуже зручна і ефективна система Stroops Take. Down дозволяє відпрацьовувати проходи в ноги, ривки, прискорення, а також спеціальні вправи для розвитку м'язів всього тіла.

Вам досить просто одягнути спеціальні шлейки на корпус, і прикріпити Stroops до чого-небудь. (це може бути клітина, шведська стінка або звичайний стовп. Також цю функцію може виконувати ваш тренер або партнер по команді). І все, відпрацьовуйте удари в стійці і партері, проходи в ноги і інші технічні вправи, як це роблять бійці UFC Vitor Belfort, Sam Stout і багато інших. Після роботи в Stroops вашим опонентам буде дуже важко зупинити ваш тейкдаун.

Made in USA

Доступні варіанти з навантаженням 35, 47 і 70 кг.

Також в нашому магазині можете купити: взуття для різний видів спорту підібрати тут , аксесуари для тренувань підібрати тут , пояси для важкої атлетики підібрати тут , компресійний і спортивний одяг підібрати тут від провідних світових виробників.

Переглянути всі еспандери

Написати відгук

Зверніть увагу: HTML не перекладено!
    Поганий           Хороший
    Stroops
  • Виробник: Stroops
  • Артикул: MMS/EB/0010
  • В наявності
  • 6318 грн.


Доступні опції


0 відгуків / Написати відгук


delivery
Доставка Подробнее

Нова пошта, самовивіз.

true
Тільки справжній товар відомих брендів

Ми гарантуємо справжність кожної купленої у нас речі.

payment
Оплата Подробнее

На розрахунковий рахунок, накладений платіж.

exchange
Обмен

Обмін товару не підійшов розмір. Повернення товару згідно Закону України.

Схожі товари

Трекер UFC для єдиноборств

Трекер UFC для єдиноборств

Трекер UFC для єдиноборств-це бездротовий пристрій, його з легкістю можна підключити до смартфону, а також планшета. Підходить практично для всіх боксерських груш. Кріпиться зверху / знизу боксерськог..

0 відгуків

4139 грн.