Ми працємо під час війни!

Важка атлетика

Порівняти товари (0)


Турнік-бруси V'noks

Турнік-бруси V'noks

Турнік-бруси V'noks дозволяє тренуватися як в домашніх умовах, так і в спортивному залі, легкий для транспортування. Виготовлений з високоякісного металу, оснащений міцними кріпленнями, що забезпечує ..

0 відгуків

1879 грн.

Накладки на долоні Power System Gripper Pads PS-4035 PINK

Накладки на долоні Power System Gripper Pads PS-4035 PINK

Використовуючи накладки на долоні Power System Gripper Pads PS - 4035 Black ви відчуєте максимальне зчеплення зі снарядом, а також убезпечите ваші долоні від натирань та інших пошкоджень, що допоможе ..

0 відгуків

200 грн.

Показано 1 по 2 з 2 (Всього сторінок 1)

Важка атлетика

Важка атлетика

Важка атлетика - (weightlifting) - олімпійський вид спорту в основі якого вправу з підняття штанги. Змагання включають в себе дві вправи ривок і поштовх після якого потрібно зафіксувати штангу нагорі. Змагання проходять на спеціальному помості. Спортсмени одягнені в спеціальну трико для важкої атлетики. Взуття для важкої атлетики - так звані штангетки. Також неодмінний атрибут важкоатлетів - пояс для важкої атлетики. Існують також родинні важкої атлетики напрямки. Пауерліфтинг (powerlifting), який являє собою силове триборство: присідання зі штангою на плечах, жим штанги лежачи та тяга штанги. Бодібілдинг (bodybuilding) - або атлетична гімнастика метою якого є процес нарощування м'язової маси і розвитку мускулатури. На тренуваннях спортсмени використовують пояс для важкої атлетики, а також бинти і лямки. У нашому магазині ви можете купити якісне трико, штангетки і пояс для важкої атлетики.

В інтернет магазині https://vial-sport.com.ua можете купити якісну продукцію для важкої атлетики.

Доставка товарів по всій Україні: Київ, Харків, Одеса, Дніпропетровськ, Донецьк, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Луганськ, Севастополь, Вінниця, Макіївка, Сімферополь, Херсон, Полтава, Чернігів, Черкаси, Житомир, Суми, Хмельницький , Горлівка, Рівне, Кіровоград, Дніпродзержинськ, Чернівці, Кременчук, Івано-Франківськ, Тернопіль, Біла Церква, Луцьк, Краматорськ, Мелітополь, Керч, Нікополь, Сєвєродонецьк, Слов'янськ, Бердянськ, Ужгород, Алчевськ, Павлоград, Євпаторія, Лисичанськ, Кам'янець- Подільський